SAK:n Riihimäen paikallisjärjestön Vuoden 2023 työnantajapalkinto HF-Autohuollolle

2.2.2024

Kuvassa vasemmalta HF-Autohuollon luottamusmies Ville Leppänen, SAK:n Riihimäen paikallisjärjestön sihteeri Marko Vaara, Sak:n Riihimäen paikallisjärjestön puheenjohtaja Petri Mattila, SAK:n Riihimäen paikallisjärjestön varapuheenjohtaja Riitta Romu, HF-Autohuollon perustaja ja yhtiön hallituksen puheeenjohtaja Harri Frankberg, HF-Autohuollon toimitusjohtaja Christian Frankberg ja HF-Autohuollon työnjohtaja Patrik Frankberg.

SAK:n Riihimäen paikallisjärjestö on ensimmäistä kertaa myöntänyt Riihimäen talousalueen Vuoden työnantajapalkinnon 


Vuoden työnantajapalkinto myönnetään työnantajalle, joka on omassa yritystoiminnassaan huomioinut työntekijöiden tarpeet reilusti ja ymmärtänyt, että kun työntekijöistä välitetään oikeasti, syntyy win-win-tilanne eli molemmat voittaa.

Palkitsemisperusteina olivat muun muassa seuraavat asiat:

·       Työpaikalla on luottamuksellinen ilmapiiri

·       Turvallinen työympäristö

·       Henkilökunnan hyvinvoinnista välitetään monin eri tavoin mm.                           järjestämällä erilaisia virkistystapahtumia

·       Työntekijöitä palkitaan mm. joululahjoilla ja hienolta kuulostavalla                 kesälomalahjalla

·       Työntekijöiden vaihtuvuus on erittäin pientä 

 ·      Työntekijöitä ei ole lomautettu tai irtisanottu kertaakaan yrityksen 30-vuotisen historian aikana


Perusteita olisi ollut vielä paljon lisää ja työntekijöiltä ei tullut minkäänlaisia moitteita, niin voimme todeta, että HF-Autohuollossa pidetään kuorma-autojen lisäksi myös työntekijöistä hyvää huolta.

HF-Autohuolto yrityksenä

HF-Autohuolto on riihimäkeläinen vuonna 1993 perustettu perheyritys, jonka perustaja Harri Frankberg toimii edelleen yhtiön hallituksen puheenjohtajan ja hänen pojat Christian toimitusjohtajana ja Patrik työnjohtajana.

Yrityksen päätoimiala on kuorma-autojen huoltopalvelut ja päälirakennetyöt. 
Yrityksellä on tällä hetkellä Riihimäellä kolme toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä sata työntekijää.


Alla linkki Aamupostin aiheesta tekeemään lehtijuttuun.

HF-Autohuolto sai Vuoden 2023 työnantajapalkinnon Riihimäellä – SAK:n paikallisjärjestö myönsi tunnustuksen ensimmäistä kertaa | Paikalliset | Aamuposti


SAK:n tapahtumat

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n koko maan tapahtumat löytyvät Sak:n tapahtumakalenterista. Kalenterista löytyy tietoa myös Painava syy -liittoimet tapahtumista, joita järjestetään eri puolilla Suomea. 

Alla linkki tapahtumakalenteriin.